Contact

2016 februari – Kerst beurzen

Natuurlijk zijn er dit  jaar mooie lijnen opgezet om weer een verfrissende blik te hebben in het kerstpakket.

Blend en Chop

Een heel leuk product die we tegen zijn gekomen die helemaal past in de gezondheidshype van nu! Een complete blender set van Tristar die shakes en smoothies kan maken. Deze set kan ook harde en droge ingrediënten zoals koffiebonen en kaas malen!

Soxs


Hou de relatie warm met de medewerkers! Wie wil er nou geen warme voeten? Ouderwets gebreide sokken die niet kriebelen door het gebruik van wol van schapen uit Nieuw-Zeeland. 

Dadels
Dadels, al jaren beschikbaar voor het kerstpakket. Maar wij blijven het een leuk product vinden voor in een kerstpakket. Vele recepten zijn er met dadels: dadel tosti met geitenkaas en spek, dadel kwarktaart en natuurlijk zijn dadels ook heerlijk door de kwark!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke pakketten, de traditionele kerstpakketten met veel food, Custom Made pakketten die we samen met u samenstellen, maar ook een mooi geschenk is mogelijk! Uw wensen, vragen en voorkeuren staan bij ons centraal. Aarzel niet om ons te benaderen voor een afspraak. GoPromo kan bij elk budget met passende voorstellen komen, laat ons gerust brainstormen! 

Nieuwsoverzicht