Contact

2016 januari – Beurzen relatiegeschenken

GoPromo heeft verschillende beurzen bezocht in januari, een aantal interessante dingen zijn hier in weer in naar voren gekomen. Hierbij een paar high lights!

Webcamcover


Deze kunt u voor uw camera kan plaatsen voor privacy voor inbraak van buiten af. De webcamcover kan voorzien worden van een logo.

Powerbank


De powerbank is natuurlijk al een langere tijd een bekend product! Maar nu ook te verkrijgen met een unieke LED looptekst die automatisch over het scherm loopt. Een persoonlijke boodschap kan ingevoerd worden tot 200 karakters. Het kan geprogrammeerd worden in de fabriek bij grote aantallen.

Infuserfles in opmars!


De hit van de vorige zomer zal ook in 2016 nog een hit blijven, de infuserfles die je kan vullen met ijsklontjes of fruit. Gezond en smaakvol water kan je overal mee naar toe nemen. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Virtual reality bril

Nu ook beschikbaar om als relatiegeschenk weg te geven, in verschillende prijsklasse. Doormiddel van deze bril en gebruik van je telefoon kan je op de skipiste staan of skydiven zonder het daadwerkelijk te doen. 
 

Nieuwsoverzicht