Contact

2017 januari - Leuke ideeën van de beurzen!

Bij GoPromo zitten we midden in de beursperiode. We hebben al een paar beurzen achter de rug en er liggen er nog in het verschiet. Hier komen wij de nieuwste producten, mogelijkheden en ontwikkelingen tegen. Dit jaar zijn er een aantal artikelen die we extra in het zonnetje willen zetten, omdat deze nieuw zijn, net even anders of erg leuk! Zoals bijvoorbeeld producten uit het gezondheidsthema, nieuwe COB-Led licht, Sokken met een boodschap maar ook over veiligheid voor je betaalpas.  We kunnen natuurlijk niet alles belichten dus heeft u een actie laat het ons weten en wij komen met passende ideeën bij u terug! GoPromo levert zowel uit Europese voorraad maar ontwikkelt ook Custom Made artikelen. Hieronder wat leuke ideeën om met u te delen:
 
Voorraad artikelen
Deze artikelen liggen op voorraad, wil je een leuk voorstel laat het weten!
 
Go Healthy 
Op de gezonde toer met de groente spiraal snijder, 2 –in-1 olie en azijn spray, 2-in-1 Citruspers en rasp en de infuser karaf! 
 
RFID anti-skimming creditcard houder
Deze houders/portemonnees/reisportefeuille blokkeren alle bekende RFID/NFC frequenties zodat je niet geskimd kan worden op afstand. 
 
Backseat buddy!
4.8A auto lader die het opladen niet alleen mogelijk maakt voor de mensen voorin, maar ook voor passagiers op de achterbank tijdens het rijden.
Met clip is de lader te bevestigen aan de achterbank.
 
Nieuw:COB-Led licht
COB = chips on board, oftewel “leds aan boord”, dit zorgt voor ultra helder en krachtige lichtbundel.
Wat is een COB led techniek? COB is een positioneringstechniek van de led-chips in een led lampje. 
Bij COB worden de vele kleine led lichtpuntjes in een rondje zo dichtbij elkaar gepositioneerd, 
dat ze met het blote oog niet van elkaar te onderscheiden zijn. Dit is een steeds betere vervanger van de traditionele halogeenspot/lamp
 
High Beer
Cheers drankserveerset. Een leuke manier om je favoriete drankje te serveren of om je bier- of cocktail proeverij te presenteren. De houten serveerplateau is aan de bovenzijde afgewerkt met een krijtbordlaag, voor leuke berichten of identificatie van de drankjes die je aanbiedt. Vier glazen van 250 ml inbegrepen. Geleverd in een Avenue geschenkverpakking. Hout en glas. 
 
Lederen schort
Dit prachtige schort is gemaakt van donkerbruin rundleder en heeft een stoere en zeer natuurlijke uitstraling. De achterzijde van het schort is volledig voorzien van voeringstof zodat er na gebruik geen ledervezels op uw kleding achterblijven. De nekriem is eenvoudig in lengte verstelbaar evenals de tailleband. Het schort is 76cm hoog en 68cm breed waardoor het vrijwel door iedereen te dragen is. Op de voorzijde van het schort bevind zich een lederen label welke voorzien kan worden van uw logo door middel van een blinddruk.
 
Gave Custom made artikelen
Alle prijzen van de custom made artikelen zijn op aanvraag, de levertijd is langer en de aantallen liggen hoger dan voorraad producten.
 
Nautische armbanden
Gave armbanden met anker kan geleverd worden met een pouch die voorzien is met een logo. 
Daarnaast kan de armband ook voorzien worden van een graveerd logo.
Materiaal is PU/Echt leer of paracord.
 
Boodschap op sokken
Gave sokken met een boodschap, kunnen voorzien worden van een logo en een boorschap. 
95% katoen en 5% elastaan. 
 
Stainless steel ijsblokjes!
Uniek en duurzaam geschenk. Gemakkelijk af te wassen. Gaaf voor in whisky, likeur en witte wijn.