Contact

2017 september - Nieuwe artikelen in de spotlight

We zijn weer naar de jaarlijkse najaarsbeurs geweest waar we zeer interessante artikelen voor jullie hebben gespot!
De artikelen die echt de spotlights verdienen zijn:

SeatZac


Deze vul je met lucht en daarna kan je lekker zitten, in het bos, op het strand, tijdens een festival of een outdoor filmavond. Deze SeatZac kan ingezet worden als leuke give away en kan toegevoegd worden in een kerstpakket. Uiteraard is het ook leuk om hem als opvallend item te gebruiken in een stand op een beurs of open dag. Deze kunnen bedrukt worden en al leverbaar vanaf 16 stuks.

Fidget Cube

 


Kubus voor de friemelaars onder ons met schakelaars, bolletjes en andere stressverminderende knopjes.Een soort moderne stressbal en het is heel rustgevend. Leverbaar vanaf 500 stuks.

Balpen met logo licht


Deze ABS metallic balpen met logo lichtje, touch tip en zachte grip.
Deze pen is een echte blikvanger. Als je het lampje aanzet dan licht je logo op! 

Waterdichte tas

Deze gave tas is gemaakt van vrachtwagendoek en is waterdicht en zeer stevig. De verzegelde naden zijn spatwaterdicht. Ideaal voor watersporters maar ook voor naar bijvoorbeeld de sportschool in Hollandse regenbuien.  Beschikbaar in vele leuke kleuren. 

Smartphone ijskrabber

De nieuwste ijskrabber in de vorm van een smartphone, die past goed in de hand en kan full colour bedrukt worden. Hier kan erg leuk gespeeld worden met een boodschap.

Business set

De Business sets met manchet knopen, stropdas en sokken die allen Custom made gemaakt worden en daardoor ook compleet op elkaar afgestemd zijn.
Verpakt in een mooie doos zodat je echt iets van allure weg geeft. Deze sets kunnen op diverse manieren worden samengesteld volledig naar u wens.

Logokralen armband

Gave armband met kralen die beschikbaar is in diverse varianten. Er zit één logo kraal tussen die voorzien kan worden van een gravure.
Erg leuk en een keer net wat anders dan de standaard relatiegeschenken. Ze kunnen ook individueel gegraveerd worden met bijvoorbeeld persoonsnamen.
De logo kralen kunnen vanaf 250 stuks gemaakt worden in de bedrijfskleuren(bij benadering).

Cardprotector
Aluminium RFID kaarthouder evt. verkrijgbaar met PU of 100% lederen portemonnee. Bescherming tegen elektronisch zakkenrollen. Diverse mogelijkheden, kwaliteiten alleen een houder of met portemonnee in PU of echt leder.