Contact

2018 april - Zomerpakket = Hip

Jarenlang was net voor kerst het belangrijkste weggeefmoment. Bij GoPromo zien we dat de zomerperiode steeds populairder wordt om iets weg te geven  aan klanten en/of medewerkers.

 

Vooral in 2017 was er een flinke stijgende lijn te zien in de zomerpakketten en geschenken. Van een volledig pakket gevuld met een prachtige hammamdoek, strandtas, slippers, zonnebrand en een frisbee. Tot de wat kleine geschenken van een zonnebril, zonnebrand, powerbank,  gezichtsnevel, strandbal en dergelijke als een blijk van waardering na een periode van hard werken. Het is natuurlijk erg leuk om net voor de vakantieperiode iets leuks te krijgen.

 

GoPromo denkt graag mee voor een passend zomergeschenk. Van een leuke borrelplank voor een fijne zomeravond in de tuin, een dagje weg pakket, leuke opblaasbare flamingo’s/eenhoorns, BBQ accessoires, diverse merken zonnebrand maar ook zonnebrand die bedrukt kan worden met logo, strandlaken, hammamdoeken met en zonder teddy, leuke spelletjes voor op het strand, strandtas en nog zoveel meer! Geef uw wensen en budget door en wij komen met een vrolijk en zomers voorstel want voor elk budget is er iets leuks om weg te geven. De standaard pakketten  vindt u op onze site.