Contact

2018 februari - Trends 2018

De trends voor 2018 hebben we op rijtje gezet. We beginnen met een bezoek aan de grootste relatiegeschenken-beurs van Europa. We voelen daar in welke cyclus de trends zich bevinden.

Hieronder een selectie van relatiegeschenken die op deze trends inspelen.
Wij zetten wat leuke ideeën onder elkaar, maar uiteraard dit is nog maar een selectie van alles.
 

Draadloos is helemaal hot!
Vele nieuwe telefoons kunnen draadloos worden opgeladen. Hier in zijn dan ook diverse nuttige geschenken voor zoals een draadloze snellader, draadloze lader met alarmklok en speaker in één, draadloze powerband en dergelijke.

Lightbox & tekstballon
Dit is natuurlijk een hit bij de retail maar nu dus ook als relatiegeschenk te verkrijgen. De lightbox verkrijgbaar als sleutelhanger en als echte lightbox.
De tekstballonlamp is daarnaast ook nog verkrijgbaar als anti stress tekstballon.

Friday afternoon gadgets

Zoals de piano plant/speaker en de indoor hover ball.

Flamingo’s en eenhoorns

Naast vele opblaasbare dieren voor in het zwembad zijn de flamingo en de eenhoorn bezig aan een opmars wat ook terug te zien is bij relatiegeschenken. Leuk zomergeschenk voor klanten en medewerkers!

Schrijf en notitieboekjes
Al vele jaren een grote hit en volledig te personaliseren naar uw eigen wensen.

Spelletjes terug van weggeweest!
Steeds vaker leggen de mensen hun telefoon weg om eens leuk een spelletje te gaan doen, natuurlijk is dit als bedrijf hartstikke goed en leuk om op in te spelen.

Hamam doeken in marine stijl
Niet alleen heerlijk voor tijdens een hamam ritueel maar ook voor in je eigen badkamer, bij het zwembad of strand. Natuurlijk hebben wij ook de gewone hamamdoeken.Uiteraard zijn er mogelijkheden om een bedrijfsuiting er aan mee te geven.