Contact

2018 september - Nieuwste artikelen gespot!

We zijn weer naar de jaarlijkse najaarsbeurs geweest en hebben voor u de nieuwste artikelen gespot!

Op het gebied van drukken zijn er op dit moment een hoop ontwikkelingen gaande. Zo kan er tegenwoordige op een hoop artikelen uw logo, adres of tekst worden gedrukt met allerlei verschillende technieken.

Daarnaast zie je steeds meer dat de leverancier, maar ook de klant bewust van het milieu is en kiest voor relatiegeschenken met een groen kenmerk.

De Correctiebook uitwisbare en herbruikbare notitieboeken. Vergelijkbaar met een whiteboard in schriftvorm, is een goed voorbeeld van een product met een MVO-achtergrond.

Het verhaal achter Correctbook: Correctbook is een prijswinnende sociaal bedrijf, ontstaan in de sloppenwijken in Afrika. Waar een groot tekort is aan schoolmateriaal. Bij aankoop van de producten van Correctbook doneert u ook nog eens uitwisbaar schrijfmateriaal terug naar Afrika. Strijdt mee tegen wereldwijde laaggeletterdheid.
Productie: De producten van Correctbook worden in elkaar gezet in Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Hieronder een greep van de nieuwste artikelen:

Handige paraplu met verlengde achterkant voor bescherming van de rugzak, zodat je rugzak tijdens een regenbui ook helemaal droog blijft. Deze paraplu opent automatisch.

De paraplu en wandelstok in één! De steel van de paraplu heeft een wandelstok handvat. De paraplu opent handmatig.

 

De Bobby Urban anti-diefstal rugzak is uw veiligste reisgenoot tot nu toe. Het hoofdvak is volledig afsluitbaar met een staal versterkt combinatieslot. Deze sluiting kan ook worden gebruikt om de tas aan een vast voorwerp te vergrendelen. Er zijn verborgen zakken aan de achterkant en in de schouderriem. Deze laatste zijn voorzien van RFID-bescherming. De tas heeft een zijvak voor uw waterfles en een afneembaar elastisch net voor uw sportuitrusting. Aan de binnenkant heeft deze Bobby gewatteerde vakken voor een 15,6" laptop, een tablet tot 12,9".
 

 


Wilt u echt iets bijzonders dat volledig past bij jullie bedrijf, is de Custom Made USB sticks echt iets voor uw bedrijf. De USB sticks is een bekend Custom Made artikel. Een USB in de vorm van een herkenbaar beeld uit het bedrijf waar u werkzaam bent. Bijvoorbeeld een auto, bedrijfspand, schip/boot of kraan.