Contact

2019 Januari - Trends 2019

De trends voor 2019 hebben wij voor je op rijtje gezet. Begin januari zijn wij naar een van de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa geweest en daar hebben wij weer de nieuwste items voor jullie gespot!
Hieronder een selectie van relatiegeschenken die op deze trends inspelen. Uiteraard komen er nog veel meer leuke items bij dit jaar!

Nu ook de Bobby voor dames!

Bobby Elle is niet alleen een modieuze rugtas; Bobby Elle beschermt je ook tegen zakkenrollers. Door de verborgen ritsen is het niet mogelijk in de rugzak te komen terwijl je deze draagt. Maar, strategisch geplaatste verborgen vakken op de achterkant van de rugzak geven jou als gebruiker gemakkelijk toegang tot kleinere items wanneer dat nodig is. De voorkant van de rugzak is beschermd met een onbreekbare plastic plaat aan de binnenzijde, die voorkomt dat dieven door de rugzak snijden. De reflecterende strips aan de voorkant zorgen voor jouw veiligheid 's avonds in het verkeer. Met deze rugzak zijn je spullen veilig en ben jij stijlvol.

 

Duurzame artikelen

Duurzaamheid is tegenwoordig één van de meest populaire termen en de aandacht ervoor groeit snel. MVO, groene producten, ecologische producten en milieubewust zijn: het zijn allemaal termen die voor veel bedrijven aan de orde van de dag zijn. Rekening houden met onze aarde en het milieu is een erg goede zaak. Wilt u als bedrijf goodwill kweken? U kunt maatschappelijk verantwoord ondernemen door duurzame relatiegeschenken aan te schaffen voor uw relaties.

Denk hierbij aan diverse tasjes van Eco-vriendelijke materiaal gemaakt van gerecyclede kunststof flessen. Maar ook Bamboe pennen, bekers, coffee-to-go bekers, notitieblokjes, T-shirts van biologisch katoen en nog veel meer!

 

De spectaculaire en voelbare druktechniek

Op de groeiende vraag en trend van 2-dimensionale naar 3-dimensionale bedrukkingen, die in meerdere branches steeds belangrijker wordt.
 

De voordelen van deze druktechniek:

- 3-Dimensionele, voelbare bedrukking
- Gedetailleerde weergave van complexe verlopen
- Foto-realistische weergave
- Ontelbare kleurschakeringen
 

Techniek:

In plaats van vlakke, niet voelbare bedrukkingen, zoals bij gebruikelijke drukmethoden, realiseert de nieuwe High Definition Print een visueel briljante waarneming. Door onze High Definition Print (full colour CMYK) heeft de bedrukking een verhoogd en voelbaar oppervlak, wat zorgt voor een bijzondere en tastbare 3D beleving (enkel mogelijk op een witte houder).

Draadloos blijft hot!

Vele nieuwe telefoons kunnen draadloos worden opgeladen. Hier in zijn dan ook diverse nuttige geschenken voor zoals een draadloze snellader, draadloze lader met alarmklok en speaker in één, draadloze powerband en dergelijke.

  

 

 

 

Flamingo’s en eenhoorns voor in de zomer!

Naast vele opblaasbare dieren voor in het zwembad blijven ook dit jaar de flamingo en de eenhoorn erg populaire binnen de relatiegeschenken. Leuk zomergeschenk voor klanten en medewerkers!

 

Bedrukt fruit

Vooral nu dat iedereen weer aan het opletten is op zijn of haar eten. Is een stuk fruit met een bedrukking het juiste geschenk aan je personeel of relaties.

 

Schrijf en notitieboekjes

Al vele jaren een grote hit en volledig te personaliseren naar uw eigen wensen.