Contact

2020 Januari - Nieuwe trends!

De trends voor 2020 hebben wij voor je op rijtje gezet. Afgelopen week zijn wij naar een van de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa geweest en daar hebben wij weer de nieuwste items voor jullie gespot! Hieronder een selectie van relatiegeschenken die op deze trends inspelen. Uiteraard komen er nog veel meer leuke items bij dit jaar!

Puzzlecube

De Puzzlecube original, hét relatiegeschenk van nu. Heb je klanten die oplossingsgericht denken, dan is de Puzzlecube een echte aanrader. Breng op een originele wijze de belangrijkste speerpunten van het bedrijf over op je relaties. De Puzzlecube is niet beperkt tot bedrukking door middel van stickers, maar wordt aan alle zes de zijden full colour all-over bedrukt in hoge kwaliteit. En dat allemaal gebeurt in de fabriek in Nederland. Hierdoor kan er snel worden geschakeld en zijn de levertijden snel.

– Materiaal: kunststof
– Full-colour all-over bedrukking
– Géén stickers, naden minimaal aanwezig
– Hoogwaardige uitstraling
– Individueel verpakt

 

 

Duurzame artikelen

Duurzaamheid is tegenwoordig één van de meest populaire termen en de aandacht ervoor groeit snel. MVO, groene producten, ecologische producten en milieubewust zijn: het zijn allemaal termen die voor veel bedrijven aan de orde van de dag zijn. Rekening houden met onze aarde en het milieu is een erg goede zaak. Wilt u als bedrijf goodwill kweken? U kunt maatschappelijk verantwoord ondernemen door duurzame relatiegeschenken aan te schaffen voor uw relaties.

Denk hierbij aan diverse tasjes van Eco-vriendelijke materiaal gemaakt van gerecyclede kunststof flessen. Maar ook Bamboe pennen, bekers, coffee-to-go bekers, notitieblokjes, T-shirts van biologisch katoen en nog veel meer!

Festibax

Festibax is ontworpen door festivalmensen voor festivalmensen.

Festibax wordt gekenmerkt door zijn onderscheidende ontwerp, hoge kwaliteit, oog voor detail en duurzaamheid. Ze bouwen aan een wereldwijd merk voor alle mensen die feest vieren, uit alle culturen, landen, over de hele wereld.

Eén wereld, één tas!

Bekijk de festibax ook op youtube!

 

YOS Bottle; unieke fles en pillendoos in één!

De bedenker van de YOS Bottle heet Joop Opmeer. Een jonge Rotterdamse ondernemer,
die zijn eigen moeder zag worstelen met het op tijd innemen van haar medicijnen.
Begin 2018 las Joop bovendien een artikel over het groeiende probleem van verkeerd medicijngebruik.
De gevolgen zijn enorm: de gezondheid van mensen lijdt eronder en het kost de maatschappij ontzettend veel geld.
De flessen worden in Nederland geproduceerd.

YOS is een afkorting voor Your Organized Supplements
5% van de omzet van de YOS Bottle gaat naar Support Casper,
een stichting die werkt aan nieuwe manieren om alvleesklierkanker te bestrijden.

Popsockets

De Popsockets® is een handig multifunctioneel telefoonaccessoire. Met kunststof PopGrip en PopTop, inclusief opdruk in elk gewenst design in full colour. Bevestig dit item met de 3M plakstrip aan de achterzijde van je telefoon en maak gebruik van de handige functies; comfortabele grip voor extra houvast, functionele standaard en selfie-houder. Te positioneren in 2 verschillende pop-up standen en flexibel zodat je de smartphone in elke gewenste positie kunt zetten. De Popsocket® is gemakkelijk te verwijderen en tot wel 10 keer opnieuw te gebruiken. Geschikt voor alle gangbare modellen smartphones, iPhones en andere devices. Licht in gewicht en ook handig voor het oprollen van je earphone kabeltjes. Popsockets® worden alleen mét opdruk geleverd.