Contact

2020 maart - ResQme veiligheidstool

De sleutelhanger die je leven kan redden!
De vlijmscherpe mes snijdt je autogordel door en de slagpin verbrijzelt de autoruit.

 

 

Hét alternatief voor de onhandige en achterhaalde veiligheidshamer, die vaak niet binnen handbereik is wanneer je hem nodig hebt. Wil je weten hoe het werkt? Klik hier voor een filmpje.

 

Bevestig de ResQMe aan je autosleutels. Zo heb je de ResQMe altijd bij de hand in het geval
dat je portieren niet meer open gaan of wanneer de autogordel niet meer functioneert.
In het geval van nood trek je de ResQMe eenvoudig los. De ResQMe past makkelijk in je handpalm en is uiterst licht van gewicht en het ingebouwde mesje snijdt binnen een oogwenk de gordel los. De geveerde slagpen breekt zonder enige moeite je zijruit en je kan vervolgens snel en veilig je voertuig verlaten. De ResQMe wordt in het binnen- en  buitenland al veelvuldig gebruikt door reddingspersoneel om passagiers na een auto-ongeluk te bevrijden. Uiterst compact en zeer eenvoudig te gebruiken. Gewicht: 20 gram. Afmetingen: 7,5 x 3,2 x 1,5 cm. Leverbaar in diverse kleuren. Individueel verpakt in een polybag of Tin Box.

Incl. opdruk in 1 kleur op 1 positie en verpakt in een polybag.
Prijs bij 100 stuks             € 10,09 per stuk
Prijs bij 300 stuks             €   9,18 per stuk
Prijs is incl. start- en verzendkosten naar 1 adres in Nederland.Levertijd ca. 2 á 3 werkweken na goedkeuring digiproef, mits de kleur voorradig is. Eventueel eerder in overleg.
 

Nieuwsgierig geworden, voor meer informatie of een offerte op maat kunt u vrijblijvend
contact met ons opnemen of stuur een mail naar info@gopromo.nl
 

Geldigheidsduur van deze actie is tot eind week 10.
Genoemde prijzen zijn excl. BTW en inclusief verzendkosten naar 1 adres in Nederland, drukfouten en tussentijdse verkoop voorbehouden.