Contact

2020 november - Het regent korting! Senz paraplu's

Nog nooit is deze Senz paraplu zó voordelig geweest!

Deze paraplu van Senz is windbestendig tot maar liefst 80 km/h.
Winkelwaarde € 69,99 per stuk nu voor maar € 23,38 per stuk incl. opdruk in 1 kleur op 1 segment, bij 500 stuks.
Optimaal gebruik maken van de Senz paraplu’s? Bekijk hier de tips & tricks.

Senz paraplu automatic pure black.
De Senzº Automatic is de onmisbare opvouwbare paraplu die makkelijk in je tas past. De aerodynamische vorm laat de paraplu op de wind zweven. De Senz° eyesavers beschermen de ogen van je medereizigers en de unieke vorm van onze paraplu valt altijd op. Deze paraplu van Senz is windbestendig tot maar liefst 80 km/h.De Senz° Automatic gaat automatisch open en dicht. Eenvoudig mee te nemen in de luxe hoes. Momenteel beperkt voorradig in de kleur zwart. De afmeting van de paraplu is 91 x 91 cm en de stok is uitschuifbaar van 28 cm naar 57 cm.
Incl. opdruk in 1 kleur op 1 segment.
Prijs bij 50 stuks € 29,97 per stuk
Prijs bij 100 stuks € 27,57 per stuk
Prijs bij 250 stuks € 25,87 per stuk
Prijs bij 500 stuks € 24,38 per stuk
Prijs is incl. start- en verzendkosten naar 1 adres in Nederland, bij aanlevering van 1:1 goed bruikbaar artwork in .eps of .ai formaat. Levertijd in overleg. Tussentijdse verkoop voorbehouden.

 

Senz paraplu manual pure black.
De Senz Manual is de perfecte stormparaplu die je gemakkelijk meeneemt op reis. De Senz Manual is opvouwbaar, hierdoor past de paraplu gemakkelijk in je tas. Natuurlijk heeft deze Senz ook weer de typische aerodynamische vorm, waardoor de paraplu niet zal omklappen door harde wind. Deze paraplu van Senz is windbestendig tot maar liefst 80 km/h. Ook zitten op de paraplu gladde endcaps, met deze eyesavers blijven uw ogen en die van medestanders beschermt. De paraplu is door het aerodynamische ideaal in gebruik, zelfs bij harde wind. Momenteel beperkt voorradig in de kleur zwart. De afmeting van de paraplu is 91 x 91 cm en de stok is uitschuifbaar van 28 cm naar 57 cm.
Incl. opdruk in 1 kleur op 1 segment.
Prijs bij   50 stuks € 25,97 per stuk
Prijs bij 100 stuks € 24,57 per stuk
Prijs bij 250 stuks € 23,87 per stuk
Prijs bij 500 stuks € 23,38 per stuk
Prijs is incl. start- en verzendkosten naar 1 adres in Nederland, bij aanlevering van 1:1 goed bruikbaar artwork in .eps of .ai formaat. Levertijd in overleg. Tussentijdse verkoop voorbehouden.

Geldigheidsduur van deze actie is zolang onze voorraad strekt. Genoemde prijzen zijn excl. BTW en inclusief verzendkosten naar 1 adres in Nederland, drukfouten en tussentijdse verkoop voorbehouden.

Nieuwsgierig geworden, voor meer informatie of een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of stuur een mail naar info@gopromo.nl.