Contact

2020 oktober - GoPromo in Weekblad Westvoorne!KOOP LOKAAL - GoPromo Relatiegeschenken voor al uw promotionele artikelen

Niks is leuker dan geschenken geven aan mensen. Hoe leuk is het om mensen blij te maken met de geschenken die je ze geeft. Op deze manier kunnen bedrijven een betere binding opbouwen met klanten en/ of personeel. GoPromo helpt hun klanten om deze relaties te versterken door middel van relatiegeschenken. Van mok tot paraplu en van handdoek tot een wel heel bijzonder custom-made artikel. Zeker in deze hectische tijd is het misschien een mooi moment om uw personeel of klanten op deze manier te bedanken voor hun inzet. 


Wat maakt GoPromo zo succesvol?


Zeer divers

‘Eigenlijk kunnen wij alles leveren waar een bewerking (bedrukking, gravure, borduring) op kan’, legt Monique uit. ‘Dus bijvoorbeeld een logo, foto of een tekst.’ Het aanbod daarin is heel divers, zoals T-shirts, handdoeken, petjes, pennen, paraplu’s, sokken etc. Wat je nu ook veel ziet, is een custom-made artikel: dat is een artikel dat speciaal naar de wens van de klant wordt gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan een puzzel met je eigen opdruk, of juist een USB stick wat een exacte replica is van je bedrijfsvoertuig. Hoe gaaf is het als je personeel loopt met sokken geheel in stijl van je bedrijf!


Groot netwerk
GoPromo beschikt over een groot netwerk aan leveranciers. Dit netwerk hebben ze na vele jaren in de handel te zitten opgebouwd. ‘Als het via de ene leverancier niet kan, kan het vaak wel via de ander’ legt Monique uit. Op deze manier komt GoPromo samen met de klant, altij  tot een mooi eindresultaat.


Compact
Juist omdat GoPromo zo compact is, resulteert dit in een hele sterke band met haar klanten. Jamilla en Monique helpen en ontzorgen hun klanten graag!


(Kerst) Pakketten
GoPromo heeft naast haar kerstpakketten ook vele andere pakketten. Denk hierbij aan:
• Sinterklaaspakketten
• Thuiswerkpakketten
• Eindejaarspakketten Hart-onder-de-riem pakket
• Paaspakketten
• Brievenbuspakketten


Deze pakketten kunnen we individueel met kaart of brief versturen. Kijk ook op onze website www.gopromo.nl voor de mooie pakketten die we dit jaar voor jullie samengesteld hebben.


Leuk weetje: De naam GoPromo is ontstaan uit:
• Goedegebuure
• Promotionele artikelen
• Monique


Bij GoPromo staat de klant centraal. Je bent voor al je thema- en relatiegeschenken bij GoPromo aan het juiste adres! Neem eens een kijkje op de website of maak gerust een afspraak en ze komen graag bij jullie langs.


GoPromo Relatiegeschenken
Oostvoorne
Tel: 0181 484667
Email: info@gopromo.nl
Website: www.gopromo.nl