Contact

2021 Januari - ook in 2021 staan wij weer voor jullie klaar!

GoPromo heeft dit jaar een nieuwe service erbij! Wij kunnen nu ook de geschenken voor jullie opslaan in onze opslag en op afroep (individueel) versturen
met eventueel een gepersonaliseerde kaart of brief.

Vanwege de huidige situatie waarin we ons bevinden, krijgen wij steeds vaker de vraag of de relatiegeschenken
ook naar een thuisadres verstuurd kunnen worden. Daarnaast is het op dit moment lastig om relaties of medewerkers
te treffen op kantoor, in een winkel of bijvoorbeeld op evenementen. Juist in deze tijd is het dan van groot belang om je waardering te tonen.
Stuur je relatiegeschenk ofwel (brievenbus)geschenk naar een thuisadres en verras collega’s en relaties op een unieke wijze.

Wist je dat wij ook… naast het bedrukken van geschenken nog veel meer voor jullie uit handen kunnen nemen?
• Breed assortiment; Ben je opzoek naar een origineel en creatief geschenk dat past bij jullie bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het zoeken van het juiste geschenk. Geheel vrijblijvend maken wij voor jullie een offerte op maat.
• Opslag en distributie; ook kunnen wij de (bedrukte) producten voor jullie op voorraad houden en op afroep versturen.
• Individuele verzending; ook als dit naar privé adressen, per stuk verpakt, op individuele namen verzonden moet worden.
• Custom made (brievenbus) pakketjes; je brievenbuspakketje personaliseren met en gepersonaliseerde verpakking, kaart of brief.
• Snelle levertijden; heb je de geschenken voor bepaalde datum nodig, vraag gerust naar onze levertijden en mogelijkheden!


Wil je gebruik maken van deze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden, voor meer informatie of een offerte op maat kan je vrijblijvend contact met ons opnemen of stuur een mail naar info@gopromo.nl.