Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Aanstekers

Bedrukte aansteker is een mooi en handig item om weg te geven als een relatiegeschenk. Naast de vele kleuren is er ook een ruim aanbod in het type aansteker. De standaard sigaretten aansteker is de bekendste, maar ook de BBQ-aansteker of met opener is steeds meer in beeld. Daarnaast is het ook mogelijk om het doosje van de lucifers te laten bedrukken, eventueel met een full colour bedrukking.

Weergave:TegelsLijst

De aansteker is onmisbaar in elk huishouden of bedrijf. We gebruiken met zijn allen dagelijks meerdere keren een aansteker. Denk hierbij aan het aansteken van sfeervolle kaarsjes, gezellig vuurkorf of een sigaret.
Een greep uit onze aansteker collectie:
Reclame aanstekers
BBQ en keukenaanstekers

 

Bedrukken van aanstekers
Een aansteker is ideaal om te personaliseren aan één of tweezijde. De aansteker kan mooi bedrukt worden met uw logo, slogan, website, telefoonnummer of uw eigen tekst. Uiteraard ontvangt u voor het drukken een digitale proefdruk ter goedkeuring. Wilt u liever een blanco aansteker? Uiteraard is dat ook mogelijk.

 

Merken, speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen of wilt u een specifiek merk aansteker zoals BIC, dat is voor ons geen enkel probleem. Geen tijd om alles helemaal uit te zoeken, wij ontzorgen u graag. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.