Contact

algemene-informatie

Monique:
Ik ben opgegroeid met een Winkel van Sinkel in Burgh-Haamstede. Als kind was ik altijd in de winkel van mijn ouders te vinden en verkopen is me met de paplepel ingegoten. Ik ben getrouwd met Eddy en samen hebben wij 4 zoons. Het is bij ons thuis altijd een gezellige drukke boel!
Inmiddels na jaren lang in het vak gezeten te hebben heb ik in 2011 de stap durven nemen en is GoPromo “geboren”. De naam GoPromo is een combinatie van mijn achternaam Goedegebuure en promotieartikelen.

 

Eddy:
Sinds een aantal jaar neem ik het administratieve gedeelte voor mijn rekening. In de loop van de jaren is GoPromo erg gegroeid en daardoor ook mijn rol binnen GoPromo.
Daarnaast werk ik al ruim 25 jaar voor mijzelf als computer netwerkbeheerder in de automatiseringssystemen. Ik bewaak en onderhoud verschillende soorten automatiseringssystemen bij klanten in het midden- en kleinbedrijf.

 

Saskya:
Sinds begin 2014 ben ik GoPromo komen versterken. Als schippersdochter weet ik als geen ander de niet lullen maar poetsen mentaliteit. Al ben ik nog niet echt een oude rot in het vak, zit ik al wel in de verkoop vanaf mijn vijftiende en wist ik toen al dat ik de sales kant op wilde. Ook heb ik bij een grote organisatie op de afdeling voorlichting en PR gewerkt waar ik relatiegeschenken, kerstpakketten en drukwerk inkocht. Zo weet ik ook hoe het werkt aan de ander kant, de kant van de klant. Naast mijn baan bij GoPromo ben ik ook een trotse moeder van een zoon en dochter.

 

Jamilla:
Sinds begin september 2018 ben ik één van de nieuwe gezichten binnen GoPromo. Ik heb voordat ik bij GoPromo aan de slag ging de opleiding Marketing & Communicatie afgerond en vervolgens in een hotel gewerkt. Waar ik de functie Banquet Sales vervulde. Sales is voor mij meer dan alleen verkopen. Daarnaast weet ik als geen ander hoe het is als aan de kant van de klant. Ik bestelde toentertijd voor Thon Hotels de relatiegeschenk en giveaways bij GoPromo. Daarnaast werk ik ook parttime, zodat ik op mijn vrije dagen bij mijn zoontje kan zijn.