Contact

algemene-informatie

Monique:
Ik ben opgegroeid met een Winkel van Sinkel in Burgh-Haamstede. Als kind was ik altijd in de winkel van mijn ouders te vinden en verkopen is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben getrouwd met Eddy en samen hebben wij 4 zoonen. Het is bij ons thuis altijd een gezellige drukke boel!
Inmiddels na jaren lang in het vak te hebben gezeten, heb ik in 2011 de stap durven nemen en is GoPromo “geboren”. De naam GoPromo is een combinatie van mijn achternaam Goedegebuure en promotieartikelen.
 

Eddy:
Sinds 2018 neem ik het administratieve gedeelte voor mijn rekening. In de loop van de jaren is GoPromo erg gegroeid en daardoor ook mijn rol binnen GoPromo.
Daarnaast werk ik al ruim 25 jaar voor mijzelf als computer netwerkbeheerder in de automatiseringssystemen. Ik bewaak en onderhoud verschillende soorten automatiseringssystemen bij klanten in het midden- en kleinbedrijf.
 

Jamilla:
Sinds begin september 2018 ben ik begonnen bij GoPromo. Ik heb voordat ik bij GoPromo aan de slag ging de opleiding Marketing & Communicatie afgerond en vervolgens in een hotel gewerkt. Waar ik de functie Banquet Sales vervulde. Sales is voor mij meer dan alleen verkopen. Daarnaast weet ik als geen ander hoe het is, als aan de kant van de klant. Ik bestelde toentertijd voor Thon Hotels de relatiegeschenken en giveaways bij GoPromo. Daarnaast werk ik parttime, zodat ik op mijn vrije dagen bij mijn zoontje kan zijn.