Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Anti-stress

Anti-stress artikel met een bedrukking die op een bureau ligt, is niet alleen stress verminderd maar valt ook goed met uw reclamedrager op. Naast de standaard anti-stressbal zijn er nog veel meer mogelijkheden.  Zoals antistress dieren, antistress poppetjes, anti-stress gereedschap en nog veel meer items die tegen stress zijn. Naast de standaard anti-stress artikelen kunnen we deze ook custom made ontwikkelen bij grotere aantallen. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Weergave:TegelsLijst

Anti-stress artikelen horen thuis bij de relatiegeschenken. Hoewel de term anti-stress doet vermoeden dat al onze artikelen de stress doen afnemen, wordt het overgrote deel meer als speeltje, als reclamegadget of als relatiegeschenk gebruikt. U kunt het natuurlijk ook omdraaien: wij nemen graag stress bij u weg en wij ontzorgen u graag.


Een greep uit onze Anti-stress collectie:
Anti-stress ballen
Anti-stress dieren


Bedrukken van anti-stress producten
Een anti-stress artikel kan gepersonaliseerd worden. Wij geven u graag advies om van uw logo tot een mooie reclamedrager te komen. Voor dat het gedrukt gaat worden krijgt u een digitale proefdruk ter goedkeuring. Wilt u liever een blanco anti-stress artikel? Uiteraard is dat ook mogelijk.


Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen of wilt u een specifieke vorm, dat is voor ons geen enkel probleem. Geen tijd om alles helemaal uit te zoeken, wij ontzorgen u graag. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.