Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

MerkBidons en Sportflessen

Drinken is heel belangrijk en daarom is een dorstlessend relatiegeschenk erg belangrijk. Tijdens werktijd, sporten, wandelen en spelen. GoPromo heeft diverse bidons, sportflessen maar ook infuserflessen, veldfles, mokken, waterflesjes thermobekers en flessen. Alle flessen en bidons zijn in diverse kleuren te verkrijgen en passen ook bij elke huisstijl. Wilt u een merkfles zoals een Dopper of een Bobble? Laat het ons weten, ook deze kunnen wij leveren. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Weergave:TegelsLijst

Drinkflessen is een mooie reclamedrager, waar het logo goed op uitkomt. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt wordt van een bidon of waterfles. Zo is u bedrijf goed onder de aandacht. Bidons doen het ook erg goed op sportevenementen. De tacx bidon is bijvoorbeeld erg gelieft onder de wielersport en ook bij GoPromo te verkrijgen.


Een greep uit onze flessen:
Bidons
Sportflessen


Bedrukken van bidons en sportflessen producten
Het personaliseren van bidons en sportflessen is erg mooi en heeft vaak een mooi groot druk oppervlakte. Voordat het gedrukt gaat worden krijgt u een digitale proefdruk ter goedkeuring. Veel flessen zijn in diverse kleuren beschikbaar en kunnen we ook adviseren om bijvoorbeeld de dop af te stemmen op het logo. Wilt u liever een blanco drinkfles, uiteraard is dat ook mogelijk.

Merken, speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Heeft u specifieke wensen, wilt u een bepaald merk of model dat is geen enkel probleem. Wij zoeken het graag voor u op. Geen tijd om alles helemaal uit te zoeken, wij ontzorgen u graag. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.