Contact

CreditCard Protector

De Secrid cardprotector/SafeCard Wallet en andere merken die u pasjes beschermen zijn al in menig handtas en binnenzak te vinden. Deze nieuwe generatie portemonnees beveiligt pasjes, zoals de OV-chipkaart en de nieuwste creditcards zodat ze niet langer ongewenst kunnen worden uitgelezen of gekopieerd. Dit is door TNO getest. Pasjes breken en slijten minder door de aluminium Secrid Cardprotector in een eventuele robuuste lederen portemonnee.

 

De Credit Cardprotector/SafeCard Wallet kan in verschillende variaties geleverd worden namelijk de losse aluminium kaarthouder, PU of 100% lederen portemonnee. Tevens kunnen wij diverse merken aanbieden: Toni Perrotti, Figuretta en C-secure. Diverse kwaliteiten, mogelijkheden, kleuren en nu zelfs één met een kleingeldvakje! De Cardprotector kan ook mooi als basis dienen voor uw non-food pakket. Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden.

 

Plastic kaarten krijgen veel te verduren, ze worden krom en broos in uw broekzak. Met name RFID-kaarten zijn in een normale portemonnee niet veilig opgeborgen. RFID (Radio Frequency Identification)-kaarten zijn voorzien van een chip en een antenne voor draadloze communicatie. RFID-kaarten, zoals de OV-chipkaart, nieuwe creditcards en toegangskaarten, kunnen tot op vele meters afstand worden geactiveerd, uitgelezen en gekopieerd. Hier merkt u niets van.

De Secrid Cardprotector werkt als een firewall in uw portemonnee. Om een RFID-kaart veilig te gebruiken schuift u hem 3 cm uit de Cardprotector, de gevoeligheid voor het radiosignaal is dan sterk gereduceerd, maar wel voldoende voor contact op korte afstand. Door de minimalisering van tijdsduur en signaalsterkte blijft u buiten het bereik van digitale zakkenrollers.

 

De Cardprotector is de kern van de Secrid productenlijn. De aluminium Cardprotector beschermt uw belangrijkste kaarten optimaal, zowel tegen buigen en breken als tegen het ongewenst uitlezen van RFID-kaarten (zoals de OV-chipkaart, ID-kaart, de nieuwste creditcards en bedrijfspasjes). Sommige kaarten hebben verdikte letters, dit heet embossing. In de Cardprotector bergt u maximaal zes kaarten op, waarvan één met embossing. Of maximaal vijf kaarten, waarvan drie met embossing. De Secrid Cardprotector is slechts 8 mm dik en is bekroond met een Red Dot Design Award. Bekijk al onze CreditCard Protectors

 

Nieuw

Klik hier voor alle modellen van Tony Perotti

Klik hier voor de nieuwste kleuren van Tony Perotti