Contact

Custom made


Wilt u echt iets bijzonders dat volledig past bij jullie bedrijf kunt u kiezen voor Custom Made artikelen wat volledig aansluit naar de wensen van uw bedrijf. De USB sticks is een bekend Custom Made artikel. Een USB in de vorm van een herkenbaar beeld uit het bedrijf waar u werkzaam bent. Bijvoorbeeld een auto, bedrijfspand, schip/boot of kraan.

Maar het aanbod van custom made artikelen is veel groter dan een USB-stick in eigen vorm. Paraplu met full colour foto, golfartikelen, spelletjes, sleutelhangers, fietsbel, tas, trolley, reiskussen, kofferriem, kerstpakketten, pins en ballen. Maar ook bepaalde merken kunnen helemaal custom made ontwikkelt worden denk bijvoorbeeld aan de Senz paraplu. Staat u voor kwaliteit en wilt u u klanten beschermen tegen de wind, kies dan zeker voor een Senz paraplu. Geen overbodige luxe in het Rotterdamse haven gebied!

Andere artikelen die we kunnen customizen, denk aan: ovenwanten, zitzakken, kussens, tafelkleden, fietsvlaggen, sokken, opblaas dieren voor in het zwembad, roerstaafjes/stampertjes voor in een cocktail en dergelijke.

Wij denken graag mee voor het ultieme geschenk voor zowel de gever als de ontvanger.

GoPromo kan in samenwerking met u ook een hele mooie relatieschenken collectie ontwikkelen.