Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

MerkElektronica, Gadgets en USB

We leven midden in een digitaal tijdperk en elektronica, gadgets en USB-sticks zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Het zijn handige geschenken en een computer, laptop, telefoon en USB-sticks zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Deze geschenken die daarop aansluiten zullen daarom ook erg in de smaak vallen bij werknemers, klanten, studenten en leveranciers. Naast het standaard assortiment leveren wij ook custom made. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Weergave:TegelsLijst

Naast USB-sticks heeft de laatste jaren de powerbank echt een sprint genomen. Een handige bank-up batterij die je makkelijk meeneemt. Als uw telefoon leeg is, koppelt u de powerbank doormiddel van een kabel aan u telefoon en hij laadt de telefoon op. Handig voor onderweg als u of relatie niet in de buurt is van een stopcontact.


Een greep uit onze Elektronica, Gagets en USB collectie: 
Multifunctionele powerbank
USB
Hoofdtelefoons

De meeste artikelen zijn in vele kleuren beschikbaar, leuk om het passend te maken bij uw huisstijl.


Bedrukken van USB- producten, Gadgets en elektronica
Het personaliseren van elektronica, gadgets en USB- producten kan op verschillende manieren. Het is afhankelijk van het materiaal, artikel. Om een voorbeeld te geven een mooie aluminium powerbank kan voorzien worden van tampondruk, lasergravure en volledige full colour bedrukking. Wij adviseren u graag. Voordat het gedrukt gaat worden krijgt u een digitale proefdruk ter goedkeuring. Levering onbedrukt is uiteraard ook mogelijk.

 

 

Merken, speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Heeft u specifieke wensen, wilt u een bepaald merk of model dat is geen enkel probleem. Wij zoeken het graag voor u op. Geen tijd om alles helemaal uit te zoeken, wij ontzorgen u graag. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.