Bouwkoek - Dag van de Bouw
Voor onze helden uit de bouw!
Vondelkoeken heeft in samenwerking met Jonnie Boer van sterrenrestaurant De Librije de ‘Revolution’ koek ontwikkeld. Het gaat om een variant op de Vondelspeculaas, de bekende koek uit Deventer die tot 1995 werd gebakken aan de Joost van den Vondellaan. Jonnie Boer koos na verschillende experimenten van Gijs Ruhof de variant met de beste specerijenmelange. Deze kan worden omschreven als kruidig en anijsachtig. De koek is hard van buiten en zacht van binnen. Bereid met 100% roomboter, diverse authentieke specerijen en noten.
Om optimaal te genieten, dien je de koek op kamertemperatuur te consumeren. Bewaar het product niet te lang, daar is het veel te lekker voor.
Een koek van ca. 250 gram heeft een doorsnee van ongeveer 16 cm en heeft een dikte van 1 cm.
Er bestaat de mogelijkheid om een eigen verpakking te laten ontwikkelen bij een afname van minimaal 100 stuks. Vraag ons naar de mogelijkheden!
Invriezen
De koeken kunnen door de zachte structuur en allerbeste ingrediënten tot wel 6 maanden worden ingevroren, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat! Als u ze uit de vriezer haalt zijn ze binnen 45 minuten op kamer temperatuur weer vers. Op deze manier heeft u altijd een ambachtelijke verse koek in huis voor onverwachte momenten.
Gewicht | 250 gram |
---|---|
Merk | Vondelkoeken |
Artikelnummer | 233009 |
Anderen bekeken ook
Op zoek naar nog meer inspiratie? Wij helpen je!Speciaal productverzoek
Vul onderstaand formulier in en vraag direct een speciaal productverzoek aan.