Bouwkoek - Dag van de Bouw

Voor onze helden uit de bouw! Vondelkoeken heeft in samenwerking met Jonnie Boer van sterrenrestaurant De Librije de ‘Revolution’ koek ontwikk…
Bouwkoek - Dag van de Bouw
  • Bouwkoek - Dag van de Bouw
  • Bouwkoek - Dag van de Bouw
  • Bouwkoek - Dag van de Bouw
Kies en personaliseer
    • Of kies een ander aantal:
    Prijsopgave
    Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
    VerbergBekijk prijsspecificatie
    Vrijblijvende offerte
    Omschrijving

    Voor onze helden uit de bouw!

    Vondelkoeken heeft in samenwerking met Jonnie Boer van sterrenrestaurant De Librije de ‘Revolution’ koek ontwikkeld. Het gaat om een variant op de Vondelspeculaas, de bekende koek uit Deventer die tot 1995 werd gebakken aan de Joost van den Vondellaan. Jonnie Boer koos na verschillende experimenten van Gijs Ruhof de variant met de beste specerijenmelange. Deze kan worden omschreven als kruidig en anijsachtig. De koek is hard van buiten en zacht van binnen. Bereid met 100% roomboter, diverse authentieke specerijen en noten.

    Om optimaal te genieten, dien je de koek op kamertemperatuur te consumeren. Bewaar het product niet te lang, daar is het veel te lekker voor.

    Een koek van ca. 250 gram heeft een doorsnee van ongeveer 16 cm en heeft een dikte van 1 cm.

     

    Er bestaat de mogelijkheid om een eigen verpakking te laten ontwikkelen bij een afname van minimaal 100 stuks. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

     

    Invriezen
    De koeken kunnen door de zachte structuur en allerbeste ingrediënten tot wel 6 maanden worden ingevroren, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat! Als u ze uit de vriezer haalt zijn ze binnen 45 minuten op kamer temperatuur weer vers. Op deze manier heeft u altijd een ambachtelijke verse koek in huis voor onverwachte momenten.

     

    Anderen bekeken ook

    Op zoek naar nog meer inspiratie? Wij helpen je!

    Laatst door jou bekeken

    Toch wel leuk hé!
    Geen resultaten gevonden.
    Resultaten 1 t/m 4 van de 26708