Huis, Tuin en Keuken


Relatiegeschenken die gebruikt worden rondom het huis, in de tuin en in de keuken worden vaak gebruikt en is daardoor een waardevol geschenk. Het zijn brede begrippen. U kunt rondom het huis denken aan kaarsen, fotolijstje, solar lamp en gastendoekjes. In de keuken komt bijvoorbeeld bekers, wijnsets, peper en zoutstelletjes en thermoflessen goed van pas en bij categorie tuin komt bijvoorbeeld bloembollen, gieter en tuingereedschap naar voren. Alles erg leuk te personaliseren met een logo.


Het thema gezondheid is erg belangrijk tegenwoordig. Ook GoPromo heeft gezondheid hoog in het vaandel en daarom een aantal leuke gerelateerde producten.  Een spiraalsnijder voor groente met een goed scherp mes erin verwerkt, de smoothie2go mini blender, fruitpers en 2-in-1 citruspers en rasp. Vergeet ook de diverse infuser en waterflessen niet.


Kijk voor een greep uit Huis, tuin en keuken bij:
Tuinartikelen
Mokken
Kaarsen


Bedrukken van huis, tuin en keuken artikelen
Het personaliseren van de tuin, keuken en huis artikelen kan op verschillende manieren. Het is afhankelijk van het materiaal en artikel. Wij adviseren u graag wat het beste past op het artikel en bij uw logo. Voor dat het gedrukt gaat worden krijgt u een digitale proefdruk ter goedkeuring. Levering onbedrukt kan uiteraard ook.


Merken, speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Heeft u specifieke wensen, wilt u een bepaald artikel voor een thema of evenement dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zoeken het graag voor u op. Geen tijd om alles helemaal uit te zoeken, wij ontzorgen u graag. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.