Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Merk


Kantoor en Zakelijk

Geef u personeel en zakenrelaties een bedrukt of onbedrukt kantoorartikel. Altijd handig voor gebruik op kantoor en daardoor ook veel inzicht bij uw contacten. GoPromo heeft een heel breed assortiment van relatieschenken gericht op kantoor en zakelijke artikelen. Naast ons standaard assortiment leveren wij clips van het merk markclip. Mooi om een bundel papier bij een evenement, scholing, vergadering bij elkaar te houden.

Weergave:TegelsLijst

Gebruiksartikelen op kantoor is altijd handig want post-its en index markers om belangrijke informatie in documenten duidelijk aan te geven. Ideaal voor dikke pakken papier. Mooie portfolio map is ook geen overbodige luxe als uw medewerkers langs klanten gaan. Alles netjes in een map met een mooi logo erop. Uiteraard kunnen wij ook een hele business lijn met u ontwikkelen zodat er een complete eenheid komt in alle uitingen van relatiegeschenken.


Greep uit kantoorartikelen:
Notitieboeken
Zelfklevende memo's


Bedrukken van kantoor en zakelijke artikelen
Het is afhankelijk van het materiaal en artikel, daarom adviseren wij u graag wat het beste past op het artikel en bij uw bedrijfsuiting. Voor dat het gedrukt gaat worden krijgt u een digitale proefdruk ter goedkeuring toegestuurd. Levering onbedrukt kan natuurlijk ook. 


Merken, speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Bij geen tijd of speciale wensen ten aanzien van het product of een gewenst merk dat is geen enkel probleem. Wij zoeken het graag voor u op. Geen tijd om alles helemaal uit te zoeken, wij ontzorgen u graag. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.