Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Merk

Kinderen, Peuters en Baby's

Relatiegeschenken gericht op kinderen, peuters en baby’s is GoPromo ook in vertegenwoordigd. Leuk voor een tandarts, kinderdagverblijf, zwembad, school, kraamcadeau voor een relatie of collega. Natuurlijk is een bedrukte spaarpot voor banken een hele leuke weggever. GoPromo heeft een ruim aanbod in pluche beesten tot aan stoepkrijt. 

Weergave:TegelsLijst

Krijtjes voor op papier en op de stoep, veel kinderen zijn er dol op. Daarom ook een erg leuk geschenk om weg te geven aan kinderen. Een leerzame spaarpot is natuurlijk ook erg leuk om weg te geven of te krijgen. Op de site staat een selectie knuffels maar GoPromo kan ook badeendjes en leuke zomer/strand geschenken leveren!


Naast onze collectie hierboven leveren wij ook: 
Slabbetjes
Rompers
Jojo’s

Bedrukken van producten voor kinderen, peuters en baby’s
Het is afhankelijk van het materiaal waar het gewenste artikel van gemaakt is en daarom adviseren u graag wat het beste past op het artikel en bij uw bedrijfsuiting. Voor bedrukking ontvangt u eerst een digitale proefdruk ter controle. GoPromo levert ook onbedrukte geschenken voor kinderen.


Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Bij geen tijd of speciale wensen ten aanzien van de geschenken voor baby’s, peuters en kinderen geen enkel probleem. Wij ontzorgen u graag. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.