Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Merk
Klokken, horloges en weerstations

Het aanbod van relatieschenken is heel divers, zo heeft GoPromo ook geschenken gericht op klokken, horloges en weerstations. Wij hebben een groot assortiment in zakhorloges, trendy horloges, verpleegstershorloge, sporthorloge of een mooie Quartz horloge met een lederen band. Natuurlijk hebben we ook bureauklokken, weerstations, wandklokken. 

 

Weergave:TegelsLijst

Ook zijn er diverse klokken en weerstations. Een klok is onmisbaar op kantoor of in huis. Weerstation is natuurlijk ook erg handig op het bureau. Daarop staat datum, tijd en temperatuur vermeld. Zo ben je altijd up-to-date.

 

Greep uit onze collectie van horloges: 
Herenhorloges
Dameshorloges

 

Bedrukken van klokken, horloges en weerstations
Het bedrukken op horloges, klokken en weerstation is erg afhankelijk van een aantal aspecten. Heeft u speciale wensen om het product te personaliseren, laat het gerust weten dan gaan wij kijken naar het geschikte geschenk. Een digitale proefdruk volgt ook nog voor het artikel bedrukt gaat worden. GoPromo levert weerstations, horloges en klokken ook onbedrukt.

 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Heeft u speciale wensen ten aanzien van een horloge, weerstation of klok, laat het ons weten wij gaan graag voor u opzoek naar het geschikte geschenk. Ook voor bijzonder horloge merken. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.