Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

MerkLampen en Gereedschap

Gebruiksgeschenken zijn leuk om weg te geven en zeer handig in gebruik voor op het werk, op een boot of schip, thuis, auto of caravan. Deze geschenken komen eigenlijk altijd goed van pas omdat ze zo functioneel zijn. Als u deze geschenken weg geeft met u logo erop zullen ze dan ook goed in gebruik genomen worden en u logo dus vaak onder ogen.

Weergave:TegelsLijst

Zaklampen zijn leuke geschenken om weg te geven en om te ontvangen. Deze zijn ook te voorzien van een bedrukking of gravure. In elk huis zijn wel één of meerdere zaklampen aanwezig en hetzelfde geldt voor rolmaten en schroevendraaiers.


Een kleine greep uit de relatiegeschenken van gereedschap en lamp: 
Multitools
Rolmaten


Bedrukken van lampen en gereedschapsgeschenken
Gereedschap en lampen voorzien van een mooie bedrukking of gravure is mogelijk bij GoPromo. Wij adviseren u graag. Een digitale proefdruk volgt altijd voor het artikel bedrukt gaat worden. De lampen en het gereedschap kan ook onbedrukt geleverd worden.

 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen of eisen waar het relatiegeschenk aan moet doen, geen probleem. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.