Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Merk
Levensmiddelen

Een levensmiddel als relatiegeschenk zou u misschien niet meteen aandenken, maar is zeker een goed middel om uw bekendheid te verbreden of in uw huisstijl één lijn te voeren. Denk aan bedrukte theezakjes, blikjes drinken, bedrukt jam kuipje en luxe drankgeschenken.

 

Weergave:TegelsLijst

De luxe drankgeschenken zijn tubes gevuld met whisky, port en gin. Deze relatiegeschenken zijn in verschillende formaten en prijsklasse te verkrijgen. Leuk geschenk voor de echte liefhebber. Maar een bedrukt theezakje met een bijpassende honing voorzien van een bedrukking is natuurlijk ook een leuke combinatie op de vergadertafel, in een hotel of restaurant.


Een kleine greep uit de levensmiddelen relatiegeschenken:
Drank
Thee


Bedrukken levensmiddelen
Dat is erg afhankelijk van het artikel. De meeste levensmiddelen kunnen bedrukt worden en hierin adviseren we graag om tot een mooie uiting te komen.

 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen of eisen waar de levensmiddelen aan moet voldoen laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.