Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

MerkParaplu's

Paraplu’s zijn niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, want in Nederland valt er nog wel eens een bui. Met een paraplu geeft u een goed gebruiksartikel die vaak wordt gebruikt tijdens een regenbui en anders ligt de paraplu wel voor het grijpen in de auto of bij de voordeur. 

Weergave:TegelsLijst

GoPromo heeft een groot aanbod van paraplu’s, opbouwbare paraplu’s handig voor in uw handtas, voor het golven diverse mooie golfparaplu’s, kinderparaplu’s en natuurlijk de stormparaplu. De paraplu’s zijn in diverse kleuren beschikbaar en soms ook in meerdere kleuren. Tevens verkoopt GoPromo het merk Senz, de originele stormparaplu en volledig custom made paraplu’s. Vraag de offerte aan via info@gopromo.nl. Wij zullen met een mooi voorstel komen.


Een kleine greep uit onze paraplu’s:
Standaard paraplu’s
Automatische paraplu’s


Bedrukken van paraplu’s
Paraplu’s kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking, slogan of iets wat u wenst. Het kan in meerdere kleuren en op meerdere posities bedrukt worden. Uiteraard ontvangt u eerst een digitale proefdruk voordat de paraplu wordt bedrukt. GoPromo levert ook onbedrukte paraplu’s.

 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, eisen of een bepaald merk laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.