Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Merk
Persoonlijke verzorging

Verzorging is altijd belangrijk. Relatiegeschenken gericht op persoonlijke verzorging is dus altijd handig om weg te geven en/of te krijgen. Denk hierbij aan lippenverzorging en zonnebrandcrème voor in de zomer en tissues en heatpacks voor in de winter.

Weergave:TegelsLijst

GoPromo heeft een groot aanbod aan relatiegeschenk op het gebied van persoonlijke verzorging. Deze geschenken zijn te voorzien van een bedrukking, om het geschenk helemaal af te maken. Bijvoorbeeld voor de kinderen een badeendje en voor de dames een manicureset en/of een spiegeltje. De kledingrollers zijn ideaal voor mensen met huisdieren of werknemers van een dierenasiel. De EHBO sets zijn altijd handig voor in de auto, mee op vakantie of op kantoor.


Een kleine greep uit onze persoonlijke verzorging geschenken:
EHBOsets
Spiegels


Bedrukken van persoonlijke verzorgingsartikelen
De geschenken voor persoonlijke verzorging kunnen zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden door GoPromo. Wij adviseren u graag, welke bedrukking het mooist wordt op het gekozen product, dit kan per product verschillen. Voordat het geschenk bedrukt gaat worden volgt er eerst nog een digitale proefdruk ter controle.


Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, eisen of een bepaald merk laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.