Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Merk
Reisbenodigdheden

GoPromo levert allerlei soorten reisbenodigdheden, u kunt denken aan reiskoffer, reiskussen, reistandenborstel maar ook skipashouders en een bagageweger met daarin een powerbank. Het zijn niet alleen maar relatiegeschenken voor de reisbranche. Het is ook een leuk voor in een kerstpakket, maar ook een kleinigheidje voor het personeel als ze met vakantie gaan of voor een personeelsuitje!

Weergave:TegelsLijst

Het aanbod van relatiegeschenken op het gebieden van reizen is groot, hierboven staat nog maar een kleine selectie. Daarom brainstormt GoPromo graag met u mee voor een geschikt geschenk. De powerbank die hierboven niet standaard in het zicht is natuurlijk niet meer weg te denken uit de reistas. Altijd een back-up batterij voor uw telefoon tijdens de reis.


Een kleine greep uit onze persoonlijke verzorging geschenken:
Reissets
Reisportefeuille


Bedrukte reisbenodigdheden
Om tot een mooi eindproduct te komen met een bedrukking adviseren wij u graag. We leveren de reisproducten zowel bedrukt als onbedrukt. Voordat het geschenk bedrukt gaat worden volgt er eerst nog een digitale proefdruk ter controle.

 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.