Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

MerkSchrijfwaren

Breng op een goedkope manier uw bedrijf onder de aandacht. Wist u dat een balpen met een bedrukking gemiddeld 7 keer van eigenaar wisselt? dat betekent dat je pen door 7 verschillende personen wordt gezien, extra hoog bereik! Daarnaast zijn pennen onmisbaar uit ons dagelijkse leven. Dat maakt een pen met logo een perfect relatiegeschenk!

 

Naast de standaard balpennen zijn er ook biologisch afbreekbare pennen. Natuurlijk zijn potloden, houten pennen en touchpennen ook te vinden in ons assortiment.
 

Weergave:TegelsLijst

Het aanbod in pennen is groot, naast de verschillende modellen ook vaak in diverse kleuren beschikbaar of volledig zelf samen te stellen. Bent u opzoek naar een unieke pen, laat het ons gerust weten. Wij maken graag voor u een voorstel met een voorbeeld, zodat u al een idee krijgt hoe de pen eruit komt te zien.

 

Een kleine greep uit de schrijfwaren:

Balpennen
Luxe pennen


Bedrukte pennen
Een pen bedrukken kan op verschillende posities, op de houder en/of op de clip. Veel pennen kunnen tegenwoordig ook rondom bedrukt worden. GoPromo adviseert u graag omtrent de bedrukking. Voordat de pen bedrukt gaat worden volgt er eerst nog een digitale proefdruk ter controle.

 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, wilt u een speciaal merk of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.