Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Sleutelhangers en Lanyards

Sleutelhangers zijn in veel varianten te verkrijgen er is altijd wel een geschikte sleutelhanger te vinden voor elke actie bedrijf en ook voor elk budget. Een leuk sleutelhanger huisje voor een makelaar, drijvende voor bedrijven die een nautische instroom hebben en het bekende winkelwagenmuntje die iedereen aan zijn sleutelbos heeft hangen.

Weergave:TegelsLijst

Lanyards zijn zichtbaar op beurzen of bedrijven die veel gebruik maken van een pasjessysteem of elektronische sleutel. GoPromo levert ook lanyards met een veiligheidssluiting in de nek. Dat is zeker belangrijk op bedrijfsterreinen.


Een kleine greep uit onze sleutelhangers en lanyards:
- sleutelhanger met lamp
- lanyards


Bedrukte pennen
Een pen bedrukken kan op verschillende posities, op de houder en/of op de clip. Veel pennen kunnen tegenwoordig ook rondom bedrukt worden. Dit kan erg gaaf zijn om een complete reclame uiting op een pen te bedrukken. GoPromo adviseert u graag omtrent de bedrukking. Voor dat de pen bedrukt gaat worden volgt er eerst nog een digitale proefdruk ter controle.

 


Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, wilt u een speciaal merk of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.