Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Merk

Snoepgoed

Snoep uitdelen als een relatiegeschenk is ideaal op beurzen en evenementen. Natuurlijk ook leuk om bij een balie neer te zetten of na het eten een pepermuntje aan te bieden en om medewerkers of klanten iets lekkers te geven. Er zijn vele opties met snoepjes zoals: pepermunt rolletjes, flowpack met snoepjes, mintdispenser en de welbekende click clack blikjes met verschillende vulling. 

Weergave:TegelsLijst

GoPromo levert ook gave snoepblikken en koekblikken. Een bedrukking op de chocolade of een mooie wikkel om de verpakking. Zo kan je altijd tot een unieke uiting komen.

Een kleine greep uit ons snoepgoed:
- Pepermunt
- Chocolade


Snoep met logo
Het snoepgoed kan voorzien worden van een logo bijvoorbeeld op de wikkel, flowpack of op een dispenser. In sommige gevallen kan het snoepgoed zelf ook voorzien worden van een logo. Daarnaast is er veel keuze voor de vulling van de flowpacks. Wij adviseren graag om tot een mooi product te komen. U ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk ter controle voor dat het drukproces van start gaat.


 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, wilt u een speciaal snoep merk of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.