Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

MerkSpellen voor binnen en buiten

Spelletjes doen is leuk en niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Geduldspellen en denkspellen kunt u lekker alleen doen maar ben je meer van de gezelschapsspellen? Denk dan aan kaartspel, mikado en bordspel. Voor buiten zijn er ook leuke spellen, badminton, frisbee en vliegeren is natuurlijk leuk voor op het strand.

Weergave:TegelsLijst

GoPromo heeft veel spellen voor binnen en buiten in het assortiment. Leuk om te geven en ook erg leuk voor te krijgen. De al oude jojo kan iedereen zich mee vermaken, jong en oud. Bij Gopromo is het mogelijk om de jojo met uw logo te laten bedrukken.

Een kleine greep uit spellen collectie:
Denkspellen
Kleurboeken voor volwassen

Bedrukt speelgoed
Het speelgoed kan voorzien worden van een opdruk. Met een logo of slogan om zo de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. GoPromo adviseert u graag naar de bedrukkingsmogelijkheden. GoPromo verstuurd altijd een digitale proefdruk ter goedkeuring.

 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, wilt u een speciaal custom made bord spel of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.