Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Merk

Sport

Sporten is goed voor iedereen, zo ook onze sportartikelen! Onze sportartikelen kunnen bedrukt worden met een logo of slogan. De herkenbaarheid van uw bedrijf wordt groter door het dragen en/of gebruiken van de sportartikelen met een logo erop. Zeker nu alles in het teken staat van een gezonde levensstijl.

Weergave:TegelsLijst

Stappentellers en activity trackers zijn goed zichtbaar rondom de pols. Het gezonde leven speelt een steeds belangrijkere rol en daarmee de geschenken ook. GoPromo denkt graag mee om tot een fit geschenk te komen. Tevens leveren wij diverse sportmerkkleding, hardloopkleding en ook wielrenkleding.


Een kleine greep uit sport:
Sportarmbanden
Fitnesshorloges


Bedrukte sportartikelen
De sportartikelen die wij aanbieden kunnen voorzien worden van een logo. Wij adviseren u graag over de bedrukking. Tevens ontvangt u voor het drukproces een digitale proefdruk ter goedkeuring.

 

Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, wilt u een speciaal sportmerk of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.