Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Merk


Tassen

Gopromo heeft een groot aanbod in verschillende soorten tassen. Zowel de standaard voorraad tassen denk aan boodschappentassen, opvouwbare tassen, golftassen, documententassen en sporttassen, als een trolley, reistas en toilettas kunnen wij leveren. Alles kan voorzien worden van het logo doormiddel van een bedrukking, borduring of een mooie doming.

Weergave:TegelsLijst

GoPromo levert ook custom made tassen in een gewenst formaat en materiaal. Wij hebben ook een mooie zorgheuptas ontwikkelt wat ideaal is voor het personeel in de zorg.


Hierbij een kleine greep uit onze tassen collectie:
Rugtassen
Laptoptassen


Bedrukte tassen
GoPromo levert zowel bedrukte als onbedrukte tassen. De trolleys kunnen bedrukt worden en/of worden voorzien van een doming sticker. Wij adviseren u graag omtrent de bedrukking. Voordat het drukproces van start gaat ontvangt u altijd nog een digitale proefdruk.

 


Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, wilt u een speciaal merk of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.