Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Themapakketten

GoPromo levert diverse themapakketten. De bekende kerstpakketten maar daarnaast nog diverse mogelijkheden om een pakket te geven aan uw relaties. Denk aan Sinterklaas, Pasen, een leuk zomer- of Ritualspakket!

Weergave:TegelsLijst

Kerstpakketten
GoPromo kan diverse kerstpakketten verzorgen, in diverse prijsklassen. Zo is er voor iedereen een geschikt geschenk of pakket voor de kerst. De standaard pakketten staan onder themapakketten. We hebben een breed assortiment en daarom zit er altijd iets bij wat past bij u als gever en uw ontvanger.

Uiteraard kan GoPromo meer dan alleen wat er standaard is. Volledig Custom Made behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met u stellen we een pakket samen, zorgen voor een mooie doos, sizzle of houtwol om het op te vullen.

Moeilijke distributie naar diverse locaties is geen probleem voor GoPromo, wij nemen het graag voor u uit handen.


Sinterklaasgeschenk of pakketten
Onze sinterklaas geschenken kunnen volledig samen worden gesteld naar de wensen en behoefte van de klant. Een leuke pot of verfblik met pepernoten tot chocolade en banketletters. Maar ook een custom made peper of kruidnoten pakket is mogelijk! Gegarandeerde waardering als u de aandacht van uw klant op een ander moment trekt dan standaard. Uit ervaring weten wij dat een pot met pepernoten het erg goed doet bij de balie van een bedrijf. Iedereen ziet uw logo voorbij komen! Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Pasengeschenk of pakketten
Wilt u opvallen als u wat weggeeft, doe het dan op een moment dat het niet zo snel wordt verwacht. Dan behoort een paasgeschenk of een paaspakket zeker tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan paaseitjes. Hierbij zijn heel veel mogelijkheden, glazen pot, verfblik, doosje, tasjes etc. Wilt u een speciaal soort chocolade laat het weten. Ook kunt u denken aan een luxe paasstol of bonbons met een eigen logo erop gemixt met “fijne Pasen” chocolaatjes. Als u een geschenk wil opsturen via de post dan zijn er ook leuke postpakketjes met het thema Pasen.


Zomerpakketten
Leuk om uw personeel een fijne vakantie te wensen, denk bijvoorbeeld aan een strandlaken, infuserfles, beachbalset, vlieger, leuke BBQ gereedschapsset, strandbal, frisbee, koeltas, strandstoel etc. Voor elk budget is er wel iets om weg te geven en dit is een mooie blijk van waardering naar personeel toe.


Verwen- en beautypakketten
Geef iemand (of jezelf!) hét cadeau voor een ultieme zuivering van lichaam, geest en ziel. De cadeauset van Rituals zit verpakt in een prachtige geschenkdoos, waar je al je waardevolle spullen in kunt bewaren. Vraag gerust naar onze mogelijkheden en pakketten!


Tastingpakketten
De tastingpakketten kunnen het hele jaar door en zijn bij GoPromo ook het hele jaar beschikbaar. Bij de tubes van tasting zijn twee soorten mogelijkheden de alcoholische tubes en de non-alcoholische tubes. Ze zijn verpakt in fraaie geschenkdozen. Iemand in dienst die dol is op thee? Denk dan aan de versie met unieke theesoorten of dol is op koken dan is er ook één met diverse soorten olijfolie. Leuk om weg te geven bij een secretaresse dag of een blijk van waardering bij een jubileum .  De alcoholische geschenken bestaan uit diverse drankjes, denk aan gin, port, whisky en wijn. De meeste geschenken zijn in verschillende budgetten beschikbaar.