Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Veiligheid, Auto en Fiets

GoPromo levert relatiegeschenken met het thema veiligheid, auto en fiets. Veiligheid is natuurlijk altijd erg belangrijk denk hierbij aan veiligheidssets, veiligheidshamers, branddekens, rookmelders en noodlampen. Voor op de fiets is het zadelhoesje, een extra lampje en een fietsbel niet te vergeten.

Weergave:TegelsLijst

Voor de auto zijn er ook heel veel relatiegeschenken de eerder genoemde veiligheidshamer om veilig en snel uit de auto te komen als deze te water is gegaan. Maar ook veiligheidsvesten voor kinderen en volwassenen en bijvoorbeeld een parkeerschijf en ijskrabber. Veiligheid is erg belangrijk hoe mooi is het om te laten zien dat u om de veiligheid van u medewerkers en/of klanten geeft.

Een kleine greep uit onze veiligheid, auto en fiets geschenken
IJskrabbers
Zadelhoezen

Bedrukte veiligheid, auto en fiets artikelen
De veiligheid, auto en fiets geschenken kunnen bedrukt worden. GoPromo adviseert u graag omtrent de bedrukking, omdat het afhangt van het artikel. Voor dat de geschenken bedrukt gaan worden volgt er eerst nog een digitale proefdruk ter controle. Onbedrukt kunnen de auto-, fiets- en veiligheidsartikelen ook geleverd worden.


Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, wilt u een speciaal sportmerk of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.