Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Merk


Vrije tijd en Strand

Iedereen houdt van vrije tijd en het strand en deze geschenken zijn dan ook altijd zeer welkom. Momenteel is BBQ erg hot en hierin levert GoPromo erg leuke geschenken. Maar ook hebben we handige reisgadgets zoals een bagageweger met powerbank en natuurlijk de nodige reisstekkers. Natuurlijk hebben we ook leuke strandballen en spellen voor vertier op het strand. 

Weergave:TegelsLijst

Op het strand of in het bos met een leuke picknick mand of kleed en handige drinkfles voor een verkoelende slok water uit een koeltas. GoPromo kan losse relatiegeschenken leveren maar ook leuke themapakketten ontwikkelen voor een zomerpakket of een kerstpakket. Wij denken graag met u mee.

Een kleine greep uit onze vrije tijd en strand relatiegeschenken
Zonnebrillen
Reisbekers

Bedrukte geschenken
GoPromo kan alles voorzien van een mooie bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte strandbal of een strandlaken. Uiteraard kunnen we ook een bedrukte barbecue schort leveren. Alle geschenken van vrije tijd en strand kunnen voorzien worden van een logo. Voordat de geschenken bedrukt gaan worden volgt er eerst nog een digitale proefdruk ter controle. GoPromo levert ook onbedrukt.

 


Speciale wensen of geen tijd om te zoeken? Laat het ons weten!
Zijn er speciale wensen, wilt u een speciaal merk of geen tijd om alles door te spitten laat het ons weten. Wij maken graag voor u een passend voorstel en houden rekening met uw wensen en budget. Bel gerust voor meer informatie 0181-484667 of mail naar info@gopromo.nl.