SOXS sokken
Prijs op aanvraag

Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 Prijs op aanvraag
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • SW10258
EEN (H)EERLIJK, WARM EN DUURZAAM ZAKELIJK CADEAU SOXS.co heeft de ideale een wollen sok die heel...meer

EEN (H)EERLIJK, WARM EN DUURZAAM ZAKELIJK CADEAU
SOXS.co heeft de ideale een wollen sok die heel veel voordelen kent ten opzichte van de traditionele geitenwollen sokken zoals wij die kennen. De SOXS zien er om te beginnen hip uit en hebben opvallende gekleurde merklabels. De schapen die de wol voor SOXS leveren, zijn op een diervriendelijke manier geschoren en bij de productie van de sokken betrekken we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

PERSONALISATIE
Om uw gift een eigen unieke tint te geven, bieden wij de mogelijkheid aan om uw eigen kaart, label en verpakking te ontwerpen. Zodat u hier uw eigen persoonlijke boodschap op kan vermelden. Tevens kunt u de labels en verpakking laten aansluiten op uw huisstijl of die van uw klant of relatie.

GEPERSONALISEERDE VERPAKKING
De verpakking kan helemaal worden aangepast aan uw huisstijl. Het artwork van dit ontwerp kunt u zelf aanleveren en indien gewenst kan uw LOGO geïntegreerd worden op het label.

Bent u nieuwsgierig naar uw mogelijkheden of heeft u anders vragen? Schroom dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een (h)eerlijk, warm en duurzaam zakelijk cadeau voor uw relatie of evenement!

 

Eigenschappen

Laatst bekeken