Contact

Over ons

 

GoPromo is de totaal leverancier van Relatiegeschenken en Thema- en kerstpakketten op maat, premiums, textiel, brievenbusgeschenken en custom made artikelen die passen bij uw bedrijf of organisatie. Of het nou gaat om volledige custom made relatiegeschenken voor een unieke promotionele campagne of om standaard, bedrukte artikelen? Bij GoPromo bent u aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt geschenk? Laat u dan inspireren door onze producten of bekijk onze custom made pagina. Natuurlijk denken wij graag met u mee. Bent u op zoek naar gestandaardiseerde producten, neem dan een kijkje in onze webshop of neem gerust contact met ons op!
 

Voor al onze producten geldt overigens dat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers, maar die leverancier kiezen die het best bij de wensen van de klant past. GoPromo heeft diverse leveranciers wereldwijd, waardoor wij voor elk product de juiste inkoopkanalen hebben. Hierdoor kunnen wij voor elke klant een passend relatiegeschenk leveren, passend binnen budget en levertijd.

 

Wat u niet in een catalogus of op onze website kan vinden, zoeken wij voor u! Uw wensen, vragen en voorkeuren staan bij ons centraal.
 

Trefwoorden: Tinte, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Rotterdam, Zeeland, Goes, Middelharnis, Stellendam, Middelburg, Renesse, Oudenhoorn, Zuidland, Naaldwijk, Maasvlakte, Europoort, Ouddorp, Dirksland, Burgh-Haamstede, Zierikzee, Amsterdam, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Oosterhout, Barendrecht, Ridderkerk,