Luchtplantje in lichtbol

vanaf € 5,72 zonder opdruk
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 € 7,35 *
vanaf 100 € 6,83 *
vanaf 250 € 6,30 *
vanaf 500 € 6,04 *
vanaf 1000 € 5,83 *
vanaf 2500 € 5,72 *
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • A168-LP-LIGHT
Luchtplantjes in een glazen lichtbol! Dit staat symbool voor een nieuw idee of een verfrissende...meer
Luchtplantjes in een glazen lichtbol! Dit staat symbool voor een nieuw idee of een verfrissende blik. Luchtplantjes zijn trendy en leuk, met een eigentijds karakter dat perfect past bij elke moderne ruimte. Wat ze zo speciaal maakt, is hun unieke vermogen om te overleven in diverse omgevingen met minimale verzorging. Deze kleine plantjes halen voedingsstoffen uit de lucht, waardoor ze weinig onderhoud vergen en ideaal zijn voor de mensen met wat minder groene vingers. Ze symboliseren aanpassingsvermogen en zorgeloosheid, terwijl ze een vleugje groen toevoegen aan elke kamer. Het kan ook leuk zijn om te refereren aan lucht gerelateerde activiteiten.

Met bijvoorbeeld een personalisatie op een kurk, op een houten standaard of door middel van een hanglabel kan het geheel eigen gemaakt worden. Door het plaatsen van je bedrijfslogo of een inspirerende boodschap op de luchtplantjes, vergroot je de merkbekendheid van je bedrijf en creëer je positieve associaties bij de ontvangers. Gepersonaliseerde luchtplantjes zijn flexibel inzetbaar en passen bij verschillende doelgroepen en gelegenheden, of het nu door de brievenbus is of als losse giveaway. Deze luchtplantjes zijn zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen maanden tot jarenlang meegaan, terwijl ze bewonderende blikken trekken.

Heeft u vragen over dit product, de gewenste personalisatie of eventuele verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.
Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor zijn de transportkosten in overleg, neem ook hiervoor gerust contact met ons op.

Eigenschappen

Land van herkomst: NL
Opdruk informatietekst: Kaartje aan de fles
Opdruk tekstpositie: Op het product
Productietijd: 5 werkdagen na definitieve goedkeuring
Informatie over de productgrootte: Glass bulb: Ø5 x 11 cm
CountryOfOriginInEurope: Yes
Laatst bekeken