Message Printz® - Snijanthurium, In displaydoos

vanaf € 5,51 incl. opdruk
Verpakking kiezen In displaydoos
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 100 € 8,87 *
vanaf 250 € 6,56 *
vanaf 500 € 5,78 *
vanaf 1000 € 5,51 *
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • A168-MP-SNA-L
De prachtige Message Printz® snijanthurium is een luxe gepersonaliseerde bloem die symbool staat...meer
De prachtige Message Printz® snijanthurium is een luxe gepersonaliseerde bloem die symbool staat voor liefde, geluk en welvaart. Naast de elegante uitstraling draagt deze bloem ook een boodschap van warmte en genegenheid. Wat de snijanthurium ook bijzonder maakt, is dat het een van de weinige snijbloemen is die lang mooi blijft, waardoor de ontvanger wekenlang kan genieten van zijn schoonheid. De Message Printz® snijanthurium als geschenk creëert dus een blijvende herinnering.

Het unieke aan onze anthurium is dat het gepersonaliseerd kan worden met een boodschap, logo of slogan, zonder dat dit invloed heeft op de levensduur ervan. Laat je boodschap stralen met een bedankje of logo op deze schitterende anthuriums, compleet met een anthurium blad in een trendy glaasje, passend bij iedere gelegenheid. Met speciale technieken kunnen wij deze bloem voorzien van jouw wensen, wat het extra persoonlijk maakt. Als je op zoek bent naar een unieke aankleding of geschenk wat lang in beeld is, dan is deze bloem zeker iets voor jou.

Heeft u vragen over dit product, de gewenste personalisatie of eventuele verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Denk hierbij aan het recht ophouden van planten, breekbaarheid en de invloed van tempratuur op de planten. Hierdoor is het in bijna alle gevallen noodzakelijk om onze producten wanneer het in bulk gaat per pallet te verzenden, ook wanneer het lage aantallen betreft. Vraag ons gerust naar de transportkosten.

Eigenschappen

Merk: MESSAGE PRINTZ
Land van herkomst: NL
Opdruk informatietekst: Éénkleurige bedrukking op de bloem in een standaardkleur: zwart, blauw, groen, rood, roze, geel, paars, oranje, goud, zilver. Dankzij speciale technieken heeft dit geen invloed op de levensduur van de bloem. Zolang de bloem gezond is en goed wordt onderhouden, blijft de opdruk duidelijk zichtbaar, zonder te vervagen. Dit betekent dat jouw opdruk langdurig in beeld blijft.
Opdruk tekstformaat: ± 40 x 35 mm
Opdruk tekstpositie: Op het product
Productietijd: 5 werkdagen na definitieve goedkeuring
Informatie over de productgrootte: Flower in bottle: ± Ø5 x 32 cm | Giftbox: 11,5 x 12 x 40 cm
CountryOfOriginInEurope: Yes
Laatst bekeken