Pakket Brienenoordbrug
Prijs op aanvraag

Pakket Brienenoordbrug
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 1 Prijs op aanvraag
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • SW10272
Op zoek naar een mooi cadeau voor een kaasliefhebber? Dan komt het pakket Brienenoordbrug...meer

Op zoek naar een mooi cadeau voor een kaasliefhebber? Dan komt het pakket Brienenoordbrug waarschijnlijk goed van pas. Pakket Brienenoordbrug is een ideale basis voor een kaasplank of borrelplank. Dit pakket is vernoemd naar de langste boogbrug in Nederland en zorgt ervoor dat je een gezellig avondje borrelen overbrugt. Met een kaasplankje, kaas en iets lekkers erbij wordt het avondje borrelen vast onvergetelijk.

Het pakket is verpakt in een originele De Rotterdamsche Oude verpakking en bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude naar keuze (36,55 of 100 weken of geitenkaas) – Kies een van onze heerlijke kazen in het menu en maak pakket ‘Brienenoordbrug’ helemaal jou.
  • Kaasplankje inclusief kaasmes – Je kaas mooi presenteren tijdens een borrel? Het kaasplankje met daarop het stoere logo van De Rotterdamsche Oude is zeer geschikt om onze schuitjes op te serveren. Het plankje wordt geleverd met een bijbehorend kaasmes*
  • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip – De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.

* Het ontwerp van het kaasplankje inclusief kaasmes wijkt iets af van de hoofdfoto.

 

Eigenschappen

Laatst bekeken