Kistje Ahoy
Prijs op aanvraag

Kistje Ahoy
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 1 Prijs op aanvraag
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • SW10283
Met deze Rotterdamsche kist trekt u volle zalen. Daarom heet hij ook Ahoy. Pakket Ahoy bestaat...meer

Met deze Rotterdamsche kist trekt u volle zalen. Daarom heet hij ook Ahoy. Pakket Ahoy bestaat uit drie verschillende ports en deze zitten verpakt in een luxe houten kistje. Superleuk om cadeau te geven. Keuze uit kleine (375ml) of grote flessen (750ml) De Rotterdamsche Oude port.

In het kistje vind je:

  • De Rotterdamsche Oude White port – De Rotterdamsche Oude White port heeft een heerlijke zacht-zoete smaak waarin je zongedroogde rozijnen kunt terugvinden. Tijdens de rijping is er een notig vleugje ontstaan.
  • De Rotterdamsche Oude Tawny port – De Rotterdamsche Oude Tawny port heeft door de lange rijping een bruinrode kleur. Het stevige karakter van de Tawny port is zacht en rond. In de smaak herken je tonen van rozijnen en specerijen, maar ook confiture van rijke rode vruchten.
  • De Rotterdamsche Oude Ruby port – De Rotterdamsche Oude Ruby port heeft een volle robijnrode kleur met een frisse en fruitige smaak die relatief zoet is ten opzichte van veel andere port. De Ruby kan ondanks de prachtige volle kleur als lichte port worden beschouwd.

Eigenschappen

Laatst bekeken