Chocolade voetballen
Prijs op aanvraag

Chocolade voetballen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 1 Prijs op aanvraag
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • SW10352
Chocolaatjes in de vorm van een voetbal. Per stuk wegen ze circa 10 gram. Geniet van de...meer

Chocolaatjes in de vorm van een voetbal. Per stuk wegen ze circa 10 gram.

Geniet van de perfecte combinatie van twee van de grootste geneugten van het leven - chocolade en voetbal - met onze voortreffelijke chocolaatjes in de vorm van een voetbal. Gemaakt van de fijnste Belgische chocolade, onze voetbalchocolades zijn een traktatie voor je smaakpapillen.

In onze chocoladefabriek maken we deze pralines elke dag, zodat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Onze bekwame chocolatiers gebruiken alleen ingrediënten van de beste kwaliteit om deze heerlijke lekkernijen te maken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u geniet van chocolade van de beste kwaliteit.

 

Deze chocolaatjes zijn niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook een geweldig cadeau voor elke voetbalfan of chocoladeliefhebber. Of je ze nu wilt delen met je vrienden en familie, of ze allemaal voor jezelf wilt houden, deze chocolaatjes zullen zeker indruk maken.

 

Dus waarom wachten? Trakteer je relaties vandaag nog op de verrukkelijke goedheid van onze voetbalchocolade. Met onze toewijding aan kwaliteit en versheid, kun je niet fout gaan met deze onweerstaanbare chocoladetraktatie.

Eigenschappen

Laatst bekeken