Puzzel - Custom made
Prijs op aanvraag

Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 100 Prijs op aanvraag
Verder
Gewenste leverdatum
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de Offertemandje uploaden
  • AP10250
Wilt u ook een puzzel laten bedrukken met logo of een foto? Dat kan al vanaf 100 stuks! Hoe gaaf...meer

Wilt u ook een puzzel laten bedrukken met logo of een foto? Dat kan al vanaf 100 stuks! Hoe gaaf is het om uw eigen gepersonaliseerde puzzel te hebben? Een legpuzzel van uw logo? Of een puzzel met een mooie afbeelding van een pand of product? Het kan allemaal! Maak een mooi ontwerp en wij maken er een mooie legpuzzel van. Onze puzzels zijn van hoogwaardige kwaliteit en van stevig karton.

Ook wordt de puzzel geleverd in een mooie doos, waarop het ontwerp afgebeeld staat. Deze doos wordt verpakt in folie. De custom made puzzel varieert van 260 tot maar liefst 2.000 puzzelstukjes!

 

Cartoonpuzzels laten maken

Wilt u een gave getekende puzzel laten maken? Bijvoorbeeld van een project, een gebouw of een bedrijfsproces? Onze cartoonisten kunnen fantastisch tekenen en maken de mooiste getekende platen om een legpuzzel van te laten maken. U levert foto's aan van bijvoorbeeld collega's, het bedrijfspand van buiten en binnen en alles wordt verwerkt in de puzzel. Zo herkennen al uw collega's of leveranciers zichzelf straks terug op de puzzel. Hoe leuk is het om jezelf te puzzelen?!

Eigenschappen

Laatst bekeken