Samenwerking Ontwikkelbedrijf Goeree-Overflakkee Webego/GOwerkt

Aan de overkant van het Haringvliet is GoPromo Relatiegeschenken de speler als het gaat om kerstpakketten. Gevestigd in Oostvoorne voorziet ze haar klanten van de meest unieke pakketten die speciaal naar de wensen van de klant zijn samengesteld. Dit betekent dat geen machine deze pakketten kan inpakken en daarbij schiet het ontwikkelbedrijf van de gemeente te hulp. Door de recente naamswijziging van Webego in GOwerkt vinden wij van GoPromo dat we nog beter bij elkaar passen.

“De pakketten bestaan uit veel gevarieerde artikelen, dit zorgt voor afwisseling in het werk wat de medewerkers van GOwerkt erg waarderen.” vertelt eigenaresse Monique Goedegebuure. “Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2012 zijn we een samenwerking aangegaan met het Ontwikkelbedrijf van de Gemeente Goeree-Overflakkee voor het jaarlijks terugkerende inpakken van onze kerstpakketten. Het is fijn dat dit lokaal gebeurd en nog een maatschappelijk doel heeft ook! Zo zijn de lijntjes kort en heb je zicht op de goede werkomstandigheden. Wij focussen ons vooral op snelheid en aanpasbaarheid naar de wensen van de klant. Dit waarderen ook onze klanten zeer en zij vinden het leuk en belangrijk om te horen dat we deze samenwerking hebben. Daaraan zie je dat het maatschappelijk belang heel hoog staat bij onze klanten.

Samen met Webego GOwerkt kunnen wij wat terug doen voor de maatschappij. En dankzij Webego GOwerkt kunnen wij onze klanten voorzien van samengestelde pakketten in combinatie met bijvoorbeeld bedrukte artikelen.  We sturen altijd een doosje kerstmutsen extra mee, zodat de medewerkers in stijl en met veel plezier de kerstpakketten kunnen inpakken. Volgend jaar gaan wij weer ons best doen om nog meer mooie pakketten aan te leveren!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Klik hier voor de Privacy Policy.